Vill du träffa andra som har varit eller är drabbade av narcissister?

Vill du träffa andra som har varit eller är drabbade av narcissister?

Många människor har föräldrar eller en partner som har narcissistiska drag. Jag har fått flera förfrågningar om jag kan sammanföra människor som känner sig drabbade av narcissister för att man ska kunna dela sina erfarenheter med andra och känna sig mindre ensam med sina tankar och känslor. Jag vill därför föreslå att ni som vill få kontakt med andra som har känt sig drabbade av narcissister kan maila mig på

kbtemanell@live.se

och lämna er mail adress så att jag kan förmedla kontakt med andra som har känt sig drabbade. Meddela gärna även om det handlar om en narcissistisk partner eller om en narcissistisk förälder.

Monica Emanell, Leg. Psykolog, Leg. Psykoterpeut

www.kbtemanell.se

One thought on “Vill du träffa andra som har varit eller är drabbade av narcissister?

  1. Jag växte upp med narcissistisk mamma. Min biologiska far var också narcissistisk. Jag har ADHD och Emotionellt Instabilt Personlighetssyndrom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *